De reiziger

Tijdens de ineenstorting van de Gouden Eeuw heeft de reiziger de mensheid gered van de duisternis. Het had zichzelf opgeofferd om de mensheid te redden. In die tijd was het een slapende entiteit, maar de Guardians begonnen zijn aanwezigheid door visioenen te ontdekken.

De reiziger was een krachtige bolvormige paracausale machine -entiteit. Het was verantwoordelijk voor het terraformen van het SOL -systeem. Het is bekend dat het talloze intelligente soorten heeft bezocht en speelde een belangrijke rol bij het terraforming van onherbergzame planeten.

Na de ineenstorting werd de reiziger slapend. Het werd vervolgens gevangen genomen door Dominus Ghaul en in een kooi geplaatst. De buitenste schaal van de reiziger is gemaakt van lood, neutronium en electroweak materie koop de beste pop up tent. De reiziger heeft een mysterieuze band met geesten, persoonlijke kunstmatige intelligenties die een symbiotische relatie met de Guardians vormen.

Toen de Cabal Empires Red Legion de aarde binnenviel, scheidde het de reiziger van de Guardian -troepen. Het hoopte het licht van de reizigers te extraheren, wat het voogdachtige krachten zou geven.

De Cabal Empires Red Legion lanceerde uiteindelijk een verwoestende aanval op de laatste stad. Naast het vernietigen van de laatste stad, zorgden de Legions -aanval er ook toe dat de reiziger onbeweeglijk in de lucht erboven hing.

Het rode legioen van Cabal Empires werd geleid door Dominus Ghaul. Hij probeerde reizigers met geweld te extraheren. De Guardians, uit angst voor de dreiging van Red Legions, beschermden de laatste stad van het zonnestelsel. Dominus Ghaul versloeg echter de voogden en veroverde de spreker, die vervolgens bekende dat reiziger nooit met hem sprak.